International Defence Industry Exhibition – MSPO 2019

V septembri sme sa zúčastnili výstavy MSPO v poľskom meste Kielce, kde sme prezentovali naše portfólio tak isto ako aj plánované novinky Leteckých opravovní Trenčín.  

Výstava obranného priemyslu v Targi Kielce vstúpila do histórie ako výstava, na ktorej sa zúčastnilo 610 spoločností z 31 krajín  a ktorej sa zúčastnilo 58 oficiálnych zahraničných delegácií zo 49 krajín tak isto ako 30,5 tisíc hostí z celého sveta.

Medzinárodná výstava obranného priemyslu bola doplnená 25. medzinárodným logistickým veľtrhom LOGISTYKA.

Vystavovatelia MSPO a MTL využili 27 000 metrov štvorcových v siedmich výstavných halách výstavného a kongresového centra Kielce a vo vonkajších výstavných priestoroch. MSPO bolo prehliadkou vystavovateľov z krajín: Austrália, Rakúsko, Belgicko, Čína, Česká republika, Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Španielsko, Holandsko, Írsko, Izrael, Japonsko, Kanada, Južná Kórea, Litva, Nemecko, Nórsko, Poľsko , Srbsko, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Spojené štáty, Švajčiarsko, Taiwan, Ukrajina, Maďarsko, Veľká Británia a Taliansko. USA, Nemecko a Veľká Británia mali najpočetnejšie zastúpenie spoločností. Poprední predstavitelia svetového obranného priemyslu sa tiež pripojili k výstave, aby predstavili svoje výrobky a služby.

Scroll to Top